Poziv za prijavu na doktorsku radionicu u Grazu 2021.

Doctoral Program Southeastern Europe Sveučilišta u Grazu upućuje poziv doktorandima Poslijediplomskog doktorskog studija Moderne i suvremene hrvatske povijesti u europskom i svjetskom kontekstu za prijavu na doktorsku radionicu koja će se održati 16. i 17. prosinca 2021. u dvorcu Retzhof nedaleko Graza.

Poziv dolazi na osnovu već ostvarene suradnje u suorganiziranju jedne od prethodnih doktorskih radionica, o čemu smo bili obavještavali na našim stranicama: Sudjelovanje na doktorskoj radionici u Grazu.

Poziv za prijavu nalazi se na sljedećoj poveznici, uz napomenu da se svi zainteresirani u sljedećih nekoliko dana najprije jave Branimiru Jankoviću (bjankovi@ffzg.hr) za više informacija i dogovor. Svi troškovi bit će pokriveni, a doktorandi imaju mogućnost ostvarivanja ECTS bodova koje se uobičajeno dobiva za sudjelovanje na doktorskim radionicama.

Natječaj za akademsku mobilnost 2022. – DOKTORSKI STUDENTI kotizacije

Sveučilište u Zagrebu je raspisalo Natječaj za akademsku mobilnost u 2022. (prvi   krug) za c) mobilnost doktorskih studenata (KOTIZACIJE za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima) za prekograničnu mobilnost (01.01. do 01.07. 2022.).

Prijava se sastoji od on-line prijave i dokumentacije (sken @) koja se šalje na: tsveljo@ffzg.hr

PRIJAVA: ON-LINE I EMAILOM

  1. Rok za on-line prijavu: NAJKASNIJE do 12:00 sati 22. studenoga, 2021.
  2. Rok za slanje CJELOKUPNE dokumentacije je do 14:00 sati 22. studenoga na: tsveljo@ffzg.hr.

Trošak kotizacije će se refundirati do maksimalnog iznosa: 2.150,00 kn.
Aktivno sudjelovanje na konferenciji podrazumijeva izlaganje ili poster prezentaciju.
Moguće su samo prekogranične mobilnosti.

Doktorski studenti se obavezno u prijavi za konferenciju prijavljuju kao studenti doktorskoga studija Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te u svim ostalim materijalima navode kao studenti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (str. 3. Natječaja)

Na Natječaj se mogu prijaviti:

  • Doktorski studenti zaposlenici Filozofskoga fakulteta
  • Doktorski studenti koji nisu zaposlenici Filozofskoga fakulteta

Doktorski studenti zaposlenici Sveučilišta u Zagrebu, a studenti Filozofskoga fakulteta prijavu šalju Filozofskome fakultetu.

Pristupnici prijave šalju Povjerenstvu Filozofskoga fakulteta.Nakon što Povjerenstvo Fakulteta izvrši rangiranje, prijave će biti dostavljene Sveučilištu u Zagrebu koje određuje konačnu rang listu.

Izvor: https://web2020.ffzg.unizg.hr/blog/2021/10/29/natjecaj-za-akademsku-mobilnost-2022-doktorski-studenti-kotizacije/