Obavijest doktorandima

Poslijediplomski doktorski studiji Moderne i suvremene hrvatske povijesti u europskom i svjetskom kontekstu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu stručno povjerenstvo posjetit će naše visoko učilište. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i doktorandima.

Ljubazno Vas molimo da se u ponedjeljak, 6. svibnja 2019. g. s početkom u 11:30 sati u A-309 u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.

Obavijest doktorandima – povjerljiva komunikacija

Poslijediplomski sveučilišni studiji vašeg visokog učilišta trenutačno prolaze postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti rad vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije

https://www.azvo.hr/hr/komentari-phd

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentar (anonimna dostava poruka). Vaše će se poruke koristiti isključivo u internom radu stručnog povjerenstva te neće biti dostupne predstavnicima vašeg visokog učilišta. Ukoliko želite ugovoriti individualni razgovor s članovima stručnog povjerenstva tijekom posjeta, molimo da to ovdje i napišete. Agencija će u protokolu posjeta ostaviti ‘vrijeme’ za takve razgovore.

https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/vrednovanja-u-znanosti/reakreditacija-doktorskih-studijskih-programa

Održana hrvatsko-njemačka doktorska radionica “History of Southeastern Europe (19th-21st Century)”

U suorganizaciji Poslijediplomskog doktorskog studija Moderne i suvremene hrvatske povijesti u europskom i svjetskom kontekstu, Sveučilišta u Regensburgu i Leibnizovog instituta za istočne i jugoistočnoeuropske studije u Regensburgu održana je 13. travnja 2019. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu hrvatsko-njemačka doktorska radionica “History of Southeastern Europe (19th-21st Century)”.

Na radionici su održana izlaganja pet doktoranada iz Zagreba i četiri iz Regensburga, uz moderiranje profesora Ulfa Brunnbauera, Klausa Buchenaua i Iskre Iveljić te prisutnost drugih profesora, doktoranada i gostiju. Planirano je da sljedeća hrvatsko-njemačka doktorska radionica bude održana naredne godine u Regensburgu.

Hrvatsko-njemačka doktorska radionica “History of Southeastern Europe (19th-21st Century)”

 

Hrvatsko-njemačka doktorska radionica “History of Southeastern Europe (19th-21st Century)” održat će se u subotu, 13. travnja 2019. u Vijećnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 

——————————————————————–

 

HISTORY OF SOUTHEASTERN EUROPE (19TH-21ST CENTURY)

 

Faculty of Humanities and Social Sciences, Zagreb

Zagreb, 13 April 2019

Council hall

 

The University of Zagreb

Faculty of Humanities and Social Sciences

Doctoral programme of Modern and Contemporary Croatian History in European and World Context

 

University of Regensburg, Chair for the History of Southeast and Eastern Europe

Leibniz Institute for East and Southeast European Studies (IOS Regensburg)

 

PROGRAMME

 

Programska knjizica